Evenement

Evenement schminken! Organiseert u een evenement?

voor het Personeel

schminken festival evenement logoWanneer U een evenement organiseert, dan is het zeker een leuk idee om het personeel herkenbaar te maken met een facepaint of een kleine bodypaint!!

Voor de aftrap van het evenement word ieder personeelslid van het logo voorzien. Dat kan bijvoorbeeld op het gezicht, de armen of de rug van de handen. Afhankelijk van de grootte van het logo en het aantal personeelsleden zal de uur prijs €35,00 (incl. Btw)

Vooraf zal het design besproken worden aan de hand van het logo en de wensen en kleuren van de organisator. Een proefpaint zal daar uit voorkomen en wanneer die goed gekeurd is zal op de dag van het evenement iedereen voorzien worden van dit logo! Hoe uniek en origineel is dat!!

Voor het publiek

edit EvenementDé gelegenheid om uit je dak te gaan! En wat is er dan leuker je te laten schminken in het thema van het evenement! Of wat dacht u van een mooi uitgekozen voorbeeld uit ons boek. Natuurlijk zijn er ook bij die iets heel eigenzinnig willen en een eigen creatie op hun wang, gezicht, arm, been of rug willen hebben. Ook dan bent u aan het juiste adres bij ikschmink.nl ! Het standaard uur tarief van € 35,00 (incl. Btw exclusief reiskosten) zal gehandhaafd worden.

Zo stonden wij bij voorbeeld op http://www.editfestival.com/ afgelopen zomer.