kinderfeestje

schminker schminkt regenboog vlinderKinderfeestje, het is altijd een feest met een  schminker!

Voor al uw kinderfeestjes komt ikschmink.nl bij u op locatie schminken. Met een boek vol voorbeeldjes of een mooie eigen gefantaseerde creatie maken wij de mooiste schmink gezichtjes! De kinderen zijn vrij om te bepalen wat ze willen. Zijn er kinderen die niet op hun gezicht geschminkt willen worden dan bestaat er ook de mogelijkheid om op de armen of benen iets moois te maken!

De producten

De schmink waar wij gebruik van maken is 100% hypoallergeen. Dit betekent dat het allergie vrij is! Onze ervaring is dat het bij het schminken op kinderen met eczeem geen problemen oplevert. Uiteraard blijft alles wel op eigen risico.  De merken waar wij voornamelijk mee werken is DIAMOND FX, SUPERSTAR en de ‘one-stroke’ van PARTY-EXPLOSION. Deze schmink is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Het pigment van sommige kleuren is sterker dan andere kleuren en kan soms wat pigment achterlaten op de huid. Dit slijt binnen een dag van je huid. Wanneer er een zachte kleur als ondergrond wordt gebruikt zal het minder zichtbaar zijn.

Niet geheel onbelangrijk is dat er hygiënisch te werk wordt gegaan. De penselen worden vóór- en na gebruik grondig gereinigd met speciale penselen zeep. De sponsjes worden na gebruik in de waszak gedaan en in de wasmachine gewassen. De gezichtjes worden wanneer nodig afgenomen met een hypoallergeen babydoekje zonder parfum.

We schminken ongeveer 8 kindjes per uur kunnen. Afhankelijk van de grootte en het schminkvoorbeeld. Bij een vol gezicht zullen wij iets minder kindjes kunnen schminken dan wanneer we een half gezicht of een masker idee schminken. Het uur tarief is € 35,00.

Bel ons gerust voor meer informatie!

Tot ziens bij

logo ikschmink.nl