Schminken

Schminken is wat wij doen op feesten en partijen voor kinderen en voor ouderen.

In de menubalk onder ‘schminken’ vind je wat de mogelijkheden zijn van Bellypaint, Bodypaint, Facepaint én UV-schmink!

IkSchmink.nl vind het leuk om uw feestje kleur te geven met een thema of zonder thema. Er zijn voorbeelden zat hoe je geschminkt kan worden als bruid, zwangere vrouw, kind of jongvolwassen. Geschminkt worden kun je allemaal!

 Voor al uw feestjes komt Ikschmink.nl bij u op locatie schminken.

Met een boek vol voorbeeldjes of een mooie eigen gefantaseerde creatie maken wij de mooiste schmink combi’s! Een ieder is natuurlijk vrij om te bepalen wat hij of zij wil. Zijn er personen die niet op hun gezicht geschminkt willen worden dan bestaat er ook de mogelijkheid om op de armen of benen iets moois te maken!

 De producten

De schmink waar wij gebruik van maken is 100% HYPOALLERGEEN en betekend dat het allergie vrij is! Onze ervaring is dat het bij het schminken op kinderen en/of volwassenen met eczeem geen problemen oplevert. Zelfs bij een wat hevige vorm van eczeem hebben kan het geen kwaad. Uiteraard blijft alles wel op eigen risico.  De merken waar wij voornamelijk mee werken is DIAMOND FX, de ‘one-stroke’ van PARTY-EXPLOSION en DIAMOND FX . Deze schmink is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Het pigment van sommige kleuren is sterker dan andere kleuren en kan soms wat pigment achterlaten op de huid. Dit slijt na het wassen met water en zeep binnen een dag van je huid. Wanneer er een zachte kleur als ondergrond word gebruikt dan zal er minder pigment op de huid achterblijven.Schminken in almere altijd feest

Niet geheel onbelangrijk is dat er hygiënisch te werk wordt gegaan. De penselen worden voor gebruik en na gebruik grondig gereinigd met speciale penselen zeep. De sponsjes worden na gebruik in de waszak gedaan en in de wasmachine gewassen. De gezichtjes worden wanneer nodig afgenomen met een hypoallergeen babydoekje zonder parfum.

Houd er rekening mee dat we ongeveer 8 kindjes per uur schminken. Afhankelijk van de keuze en de hoeveelheid en/of moeilijkheid. Bij een vol gezicht zullen wij iets minder kindjes kunnen schminken dan wanneer we een half gezicht of een masker idee schminken. Het uur tarief is € 35,00. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

schminkers in almere schminkvoorbeeld prinsesBel ons gerust voor meer informatie en kijk op de site voor verdere schmink voorbeelden en mogelijkheden op uw feestelijke gelegenheid.!

 

 

Tot ziens bij

logo-ikschmink.nl-S-.jpg