babyshower

Bellypaint en babyshower

Een leuke aangename verrassing is een bellypaint op een babyshower! De zwangere vrouw wordt dan in het bijzijn van alle gasten ge-bellypaint, uiteraard naar gelang de wensen van de zwangere of alleen de buik ontbloot wordt of een deel van haar armen of hals mee gepaint word.

meestal zijn wij ongeveer een uur tot 2 uur bezig met een bellypaint. Ook dit weer naar gelang de wensen van de moeder in spe. Mocht dit nog telang zijn dan kunnen we een kleine bellypaint toepassen en zal de prijs besproken worden.

Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat jullie wensen zijn. Alles is mogelijk mij ikschmink.nl

belly paint of buikschildering

Belly-Bodypaint

schmink buik bloem vlinderEen belly-bodypaint is een bellypaint, maar dan uitgebreider. Niet alleen je buik wordt geschminkt, ook je armen, benen of halslijn worden in het ontwerp meegenomen. Een andere optie is je partner  zijn arm mee laten schilderen in de zelfde stijl of overlappend en doorlopend in het motief van de zwangere buik. Nog een voorbeeld is je kindje zijn of haar gezicht of arm mee schilderen in het motief van je buik zoals op de foto te zien is.

Overigens is “bloot” geen vereiste! Er zijn tal van ontwerpen mogelijk waarbij je gewoon gekleed blijft, maar er toch meer dan alleen je buik wordt geschminkt.

Zodra de belly-bodypaint klaar is, kunnen we nog een aantal mooie foto’s maken van je buik en die laten bewerken

schmink buik hawaii

Boekingen

Een Bellypaint kost:

Klein € 35,00

Middel  € 45.00

Groot  € 55,00

Een Bellypaint + fotoshoot  kost:

de gekozen bellypaint + € 50,00

Een Belly-Bodypaint (2 uur)  kost € 100,00

Een Belly-Bodypaint (2 uur) en een fotoshoot  kost € 150,00