buik schildering / belly painting

Wat is bellypaint?

belly paint of buikschildering

De Nederlandse vertaling is buikschildering. Tegenwoordig is dit een ware hype! Zwanger zijn is iets bijzonders. Het duurt 9 maanden, daarna is je mooie zwangere buik weg. (Daar krijg je natuurlijk een wolkje van een kind voor terug!). Vroeger verborg je je dikke buik. Wijde kleding was normaal.

Schminken Bellypaint bloemen blaauw

Schminken Bellypaint bloemen blaauw

Het tegenwoordige zwanger zijn is anders! Het is mooi! Het is vrouwelijk! Het is bijzonder! En dat mag gezien worden! De zwangere vrouw van tegenwoordig draagt trendy, stoere of chique positiekleding! De buik wordt daarbij centraal gesteld. Haar buik

mag gezien worden. Hierbij kun je denken aan een foto-reportage, een gipsen buikafdruk, maar ook een heuse bellypaint. Voor al deze mogelijkheden kunt u terecht bij ikschmink.nl!

 Bellypaint en babyshower

Een leuke verrassing is een bellypaint op een babyshower! De zwangere vrouw wordt dan in het bijzijn van alle gasten ge-bellypaint. Uiteraard naar de wensen van de zwangere. Of alleen de buik ontbloot wordt of een deel van haar armen of hals mee gepaint wordt.

Meestal zijn wij één uur tot twee uur bezig met een bellypaint. Ook dit weer naar de wensen van de moeder in spe. Mocht dit te lang zijn, dan kunnen we een kleine bellypaint toepassen en zal de prijs besproken worden.

Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat jullie wensen zijn. Alles is mogelijk mij ikschmink.nl

Belly-Bodypaint

Een belly-bodypaint is een bellypaint, maar dan uitgebreider. Niet alleen je buik wordt geschminkt, ook je armen, benen of halslijn worden in het ontwerp meegenomen.

Overigens is “bloot” geen vereiste! Er zijn tal van ontwerpen mogelijk waarbij je gewoon gekleed blijft, maar er toch meer dan alleen je buik wordt geschminkt. Een andere optie is je partner  zijn arm mee laten schilderen in dezelfde stijl of overlappend en doorlopend in het motief van de zwangere buik. Een ander idee is om het oudere broertje of zusje zijn/haar gezicht of arm mee schilderen in het motief van de zwangere buik zoals op de foto te zien is.schmink buik bloem vlinder

Zodra de belly-bodypaint klaar is, kunnen we een aantal mooie foto’s maken van je buik. Wat is het leuk om de gemaakte foto’s tot een mooi album te laten bewerken.

Boekingen

schmink buik hawaii

Een Bellypaint kost:

Klein € 35,00

Middel  € 45.00

Groot  € 55,00

Bellypaint + fotoshoot  kost:

De gekozen bellypaint + € 50,00

Een Belly-Bodypaint (± 2 uur)  kost € 100,00

Een Belly-Bodypaint (± 2 uur) en een fotoshoot  kost € 150,00

Tot ziens bij logo ikschmink.nl