Bruid schminken

Bruid schminken of wel Bridespaint

Bruid Schminken visagiste make-up schmink smink

Ga je trouwen en zoek je iets origineels? Dan ben je bij ikschmink.nl aan het juiste adres! Als je gaat trouwen dan wil je er op je allerbest uitzien. De mooiste bruidsjurk, de mooiste make-up, en de mooiste hairstyling.

Om helemaal op te vallen op de mooiste dag van je leven maak je je bruidsjurk compleet met een bridespaint!

Wat houd het in? We gaan een design bespreken op basis van je bruidsjurk, bruidsmake-up en het bruidsboeket. Maar ook de wensen en kleuren en motieven van de bruid. Ook een mogelijkheid is om bijvoorbeeld de bruidsmeisjes het zelfde design te geven. Op basis daarvan maken we een afspraak voor een proefpaint waarin we het besproken design uitvoeren. Bij een ontevreden resultaat passen we het aan tot het naar wens is. Wij zorgen er voor dat bruid op de dag van de bruiloft er perfect uitziet!!

Er zijn tal van mogelijkheden! U kunt denken aan een hals decoratie, de arm, schouder, rug of benen! Of wat dacht u van een bestaande tatoeage die wat meer kleur mag hebben op deze mooie dag.

We kunnen de bestaande tatoeage ook tijdelijk uitbreiden met een body – brides paint.Schminken bruid almere

Uiteraard kan er voor worden er gezorgd dat de schmink de gehele dag goed blijft zitten. Er zouden zelfs wat aanpassingen gedaan kunnen worden als je een andere jurk draagt in de avond!

Prijzen Bridespaint:

Uitwerken design/proefpaint/ bridespaint :  € 150,00

Aanpassen Bridespaint in avondjurk :  € 100,00

De prijs van de aanpassing van de Bridespaint naar de avondjurk komt bovenop de prijs van de Bridespaint van overdag.

 

De kinderen

Een aangename en leuke verrassing op een bruiloft is wanneer alle aanwezige kindjes geschminkt worden. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit heel erg leuk is! Ik heb zelf op een 12,5 jarig huwelijks feest van mijn broer alle kindjes mogen schminken. Heerlijk om al die blije gezichtjes te zien wanneer ze in de spiegel kijken naar het resultaat! Het standaard uur tarief zal worden gehandhaafd.

Werkelijk alles is mogelijk bij ikschmink.nl !

Maak snel een afspraak of bel/mail gerust voor vrijblijvende informatie!

Tot ziens bijlogo ikschmink.nl