Face paint oftewel gezichts schmink

Face paint of wel gezichts schmink wat is dat?kinderfeestje,almere,kinder,feestje

De Nederlandse vertaling van Facepaint is Gezichtsschmink. Er bestaan vele soorten en technieken van Facepaint. In de essentie komt het er op neer je gezicht te bedekken met  de speciaal daarvoor ontwikkelde gezichtsverf. Je maakt mooie patronen vormen of dieren. En alle kleuren van de regenboog kunnen daar voor gebruikt worden. Op de site kun je tal van voorbeelden zien! Kijk verder op de site! Voor al uw feestjes en partijen komt Ikschmink.nl bij u op locatie schminken. Met een boek vol voorbeeldjes of een mooie eigen gefantaseerde ideeën maken wij de mooiste schmink creaties! Iedereen is vrij om te bepalen wat ze willen. Zijn er personen die niet op hun gezicht geschminkt willen worden dan bestaat er ook de mogelijkheid om op de armen of benen iets moois te maken!

De productenDiamond FX splitcake / one-stroke

De schmink waar wij gebruik van maken is 100% HYPOALLERGEEN en betekend dat het allergie vrij is! Onze ervaring is dat het bij het schminken op kinderen met eczeem geen problemen oplevert. Uiteraard blijft alles wel op eigen risico.  De merken waar wij voornamelijk mee werken is DIAMOND FX, en de ‘one-stroke / split-cake”  van PARTY-EXPLOSION. Deze schmink is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Het pigment van sommige kleuren is sterker dan andere kleuren en kan soms wat pigment achterlaten op de huid. Dit slijt met het wassen van de huid. Wanneer er een zachte kleur als ondergrond word gebruikt dan zal het minder zichtbaar zijn.

Hygiëne

Niet geheel onbelangrijk is dat er hygiënisch te werk wordt gegaan. De penselen worden voor gebruik en na gebruik grondig gereinigd met speciale penselen zeep. Vervolgens gedesinfecteerd met Conditioning Brush Cleanser van ‘BeautySoClean’ De sponsjes worden na gebruik in de waszak gedaan en in de wasmachine gewassen. De gezichtjes worden wanneer nodig afgenomen met een hypoallergeen babydoekje zonder parfum.

Houd er rekening mee dat we ongeveer 8 kindjes per uur schminken. Afhankelijk van de keuze en de hoeveelheid. Bij een vol gezicht zullen wij iets minder kindjes kunnen schminken dan wanneer we een half gezicht of een masker idee schminken. Het uur tarief is € 35,00. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Exclusief reiskosten. Bel ons gerust voor meer informatie!

Tot ziens bij logo ikschmink.nl